Vi söker nya kollegor!

Vi söker nya kollegor!

Vill du vara med att digitalisera en av Sveriges viktigaste branscher – Skogsindustrin?

Vi söker en projektledare och verksamhetsutvecklare till vår nyetablerade verksamhet i Göteborg. Du får möjlighet att jobba med en av Sveriges mest teknikintensiva bransch och med några av våra innovativa produkter som skapar hållbara förändringar. Du får också möjligheten att utvecklas tillsammans med oss och bygga upp vårt företag från grunden med målet att vara den ledande aktören för digitalisering av svensk skogsindustri.

Hos oss på ForestX kommer du att vara en nyckelperson som har det övergripande ansvaret för att våra kunders verksamhetsprocesser effektiviseras genom nya och innovativa lösningar.

I din nya utmaning hos oss kommer du att medverka till vidareutveckling av våra kunders processer inom planering, produktions och logistik samt som stöd vid implementering av våra och våra partners produkter.

Du kommer att tillsammans med våra kunder vara kravställare och leda nya utvecklingsprojekt från start till mål.

Ansvar i Rollen:

  • Projektledning, vilket innebär att du ansvarar för att ta fram projektplaner, beslutsunderlag, tidplaner, budget och uppföljning enligt kundens krav.
  • Implementera processer och krav i kundens organisation och IT-system utifrån ett livscykelperspektiv
  • Arbeta med process-, informations-, och kravmodellering

Vem är du?

  • Du har en akademisk examen inom IT eller skog.
  • Du har minst 3 års erfarenhet av att leda implementation- och utvecklingsprojekt.
  • Du har förmåga att effektivt prioritera och genomföra uppgifter i en dynamisk, snabb miljö.
  • Du har en bra problemlösningsförmåga och förmåga jobba långsiktigt för att lösa.
  • Du har lätt att kommunicera både skriftligt, muntligt och i presentationer. Både på svenska och Engelska
  • Det är viktigt för dig att jobba med en bransch som vill ta ansvar för miljö och hållbarhetsfrågor
  • Det är meriterande om du arbetat med kravställning, process- och informationsmodellering eller datamodellering tidigare.

Vilka är vi?

ForestX levererar affärsnytta & digitalisering inom skogsindustrin genom att kombinera teknik-, process- och verksamhetskompetens med branschunika lösningar. Våra konsulter brinner för verksamhetsutveckling och värdeskapande med ett tydligt kundfokus.

Vi har nyligen förvärvat en av marknadens mest uppmärksammade produkter som förbättrar en rad kritiska processer inom sågverksindustrin och har en stor efterfrågan på uppdrag och behöver därför hitta dig som vill vara med på denna resa.

Ansök genom att skicka in din intresseanmälan på info@forestx.se eller kontakta Johan Hedlund på +46 70 30 63 756, johan.hedlund@forestx.se