COLLECTIVE CRUNCH

Linda Forest

CollectiveCrunch är en start-up som är ledande inom AI-utveckling för skogsindustrin. Genom att samla in klimat-, geo- och processdata och parallellt bearbeta denna information i AI-modeller kan värdet av skogsinventarier förutses på ett bättre sätt. 

 

Collective Crunch produkt heter Linda Forest och levereras via en SaaS-plattform. Genom att använda Linda Forest tar våra kunder bättre köp- och säljbeslut. De får en ökad förståelse för riskerna med klimatförändringar och möjligheterna inom CO2-handel.

Johan Hedlund, ForestX, Mika Korvenranta, director of product and business management hos CollectiveCrunch, Patrik Anderchen, ForestX och Lauri Tamminen, director customer success hos CollectiveCrunch på ForestXs huvudkontor i Göteborg våren 2022.

Mer AI till skogen genom partnerskap med Collective Crunch

ForestX och CollectiveCrunch inleder partnerskap och skapar ett gemensamt erbjudande till Sveriges skogsbruksföretag. Samarbetet innebär att CollectiveCrunchs kärnprodukt, den artificiella intelligensen ”Linda Forest” kommer att ingå i ForestX produktportfölj.