ForestX

JOBBA HOS OSS

Nyfiken på ForestX?
Kul, berätta mer!

Vi söker alltid efter nya talanger som har örat mot marken och som gillar både problemlösning och människor.

 

Dela gärna med dig av ett personligt brev och ett CV så återkommer vi till dig.

LEDIGA TJÄNSTER

För närvarande har vi fyra lediga tjänster

Lediga tjänster i Sverige:

Lediga tjänster i Indien:

Så säger några av våra medarbetare

?
webb_1500_kv

Jag uppskattar ForestX framåtrörelse. Det är en postiv stämning, vi växer, våra roller är breda och man får vara med i projekten från start till mål. Jag jobbade tidigare i en väldigt stor organisation med flera tusen medarbetare. Då var rollerna ganska fasta och det var längre beslutsvägar. Här upplever jag en ständig förändring där alla känner ansvar. Det gillar jag. 

Oskar Danielsson
-
Integrationsarkitekt
webb_1500_kv

Jag uppskattar ForestX framåtrörelse. Det är en postiv stämning, vi växer, våra roller är breda och man får vara med i projekten från start till mål. Jag jobbade tidigare i en väldigt stor organisation med flera tusen medarbetare. Då var rollerna ganska fasta och det var längre beslutsvägar. Här upplever jag en ständig förändring där alla känner ansvar. Det gillar jag. 

Oskar Danielsson
-
Integrationsarkitekt